Advertisement

Azra Gülendam : Azra'nın parçalara ayırılıp, valizle ormana gömülen cesedi ... : İnsanın en temel hakkı olan yaşam hakkına yönelik.

Azra Gülendam : Azra'nın parçalara ayırılıp, valizle ormana gömülen cesedi ... : İnsanın en temel hakkı olan yaşam hakkına yönelik.. Cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Genç kızın 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi mustafa murat ayhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Antalya'da azra gülendam haytaoğlu (26), akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik azra gülendam haytaoğlu telefonda, ablasına, bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum.

Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı. 5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Genç kızın 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi mustafa murat ayhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Antalya'da, gazetecilik bölümü öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'ndan 5 gündür haber alınamıyordu.

5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ...
5 gündür haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ... from static.birgun.net
Bugün saat 19.00'a antalya attalos heykeli önüne çağrı yapılarak, azra gülendam için için. Azra gülendam haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunmasının ardından banyoda boğup, öldürdüğünü, 5 azra gülendam haytaoğlu'nu öldürüp, parçalara ayırdığını sorgusunda itiraf eden mustafa murat. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Genç kızın, iş için mustafa murat ayhan isimli bir kişinin evine gittiği anlaşıldı. Azra gülendam haytaoğlu, cinsel istismara maruz bırakılıp, öldürülmüş olarak bulundu. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Maalesef kötü haber gelmiş, kendisinin cesedi bir kansız şerefsiz tarafından parçalara bölünerek gömülmüş.

Azra gülendam haytaoğlu'nu öldüren kişinin ise emlakçı mustafa murat ayhan olduğu ortaya çıktı.

Azra gülendam haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunmasının ardından banyoda boğup, öldürdüğünü, 5 parçaya böldükten sonra koyduğu valizle kepez ilçesi varsak bölgesindeki ormanlık alana taşıyıp. Azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Genç kızın, iş için mustafa murat ayhan isimli bir kişinin evine gittiği anlaşıldı. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle ormana gömen emlakçı m.m.a. İnsanın en temel hakkı olan yaşam hakkına yönelik. Azra gülendam haytaoğlu'nu öldüren kişinin ise emlakçı mustafa murat ayhan olduğu ortaya çıktı. 5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu 5 gündür kayıptı. Azra gülendam haytaoğlu için 'kadınlar yaşasın düzeniniz batsın!' çağrısıyla eylem yapılacak. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Antalya'da 5 gündür kayıp olan azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Son olarak lara bölgesinde görüldüğü belirtilen haytaoğlu'nun ailesi, günlerdir. Genç kıza cinsel saldırıda bulunup öldürdüğü ve banyoda 5 parçaya ayırarak valizle ormana gömdüğü.

Antalya'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Antalya'da kayıp olarak aranan üniversitesi öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun cansız bedeni ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu. Henüz hayatının baharında olan azra gülendam haytaoğlu'nun bir cani tarafından vahşice katledilişi üniversitemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı uzun süredir aranan azra ölü bulundu. Polis olayla ilgili 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber! - Yaşam Haberleri
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber! - Yaşam Haberleri from i20.haber7.net
Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Azra gülendam haytaoğlu instagram hesabı. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Antalya'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. İnsanın en temel hakkı olan yaşam hakkına yönelik. Talihsiz kızın, iş için buluştuğu bir emlakçı tarafından tecavüz edilip. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Antalya'da azra gülendam haytaoğlu (26), akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince, 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı.

Henüz hayatının baharında olan azra gülendam haytaoğlu'nun bir cani tarafından vahşice katledilişi üniversitemizi derin bir üzüntüye boğmuştur.

Antalya'da 5 gündür kayıp olan azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi azra gülendam haytaoğlu 5 gündür kayıptı. Talihsiz kızın, iş için buluştuğu bir emlakçı tarafından tecavüz edilip. Antalya'da kayıp olarak aranan üniversitesi öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu. Akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik bölümü'nde okuyan azra haytaoğlu ablası ezgi. Polis olayla ilgili 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Azra gülendam haytaoğlu için 'kadınlar yaşasın düzeniniz batsın!' çağrısıyla eylem yapılacak. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'ndan ailesi 5 gündür haber alamıyodu. Antalya'da kaybolan 26 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'nun cinayete kurban gittiği öğrenildi. Genç kızın 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi mustafa murat ayhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Maalesef kötü haber gelmiş, kendisinin cesedi bir kansız şerefsiz tarafından parçalara bölünerek gömülmüş. Azra gülendam haytaoğlu, cinsel istismara maruz bırakılıp, öldürülmüş olarak bulundu. Azra gülendam haytaoğlu 21 yaşında ve akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik bölümü öğrencisidir.

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi azra gülendam haytaoğlu (26) vahşice öldürülmüş. Azra gülendam haytaoğlu'nun cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Azra gülendam haytaoğlu, bazı belirtiler hissedince 28 temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Haytaoğlu en son antalya'da lara bölgesinde görüldü. Azra gülendam haytaoğlu'na cinsel saldırıda bulunmasının ardından banyoda boğup, öldürdüğünü, 5 azra gülendam haytaoğlu'nu öldürüp, parçalara ayırdığını sorgusunda itiraf eden mustafa murat.

Antalya'da kayıp Azra Gülendam korkunç halde bulundu ...
Antalya'da kayıp Azra Gülendam korkunç halde bulundu ... from i.internethaber.com
Antalya'da kayıp olarak aranan üniversitesi öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu. Antalya'da azra gülendam haytaoğlu (26), akdeniz üniversitesi i̇letişim fakültesi gazetecilik azra gülendam haytaoğlu telefonda, ablasına, bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum. Azra gülendam haytaoğlu için 'kadınlar yaşasın düzeniniz batsın!' çağrısıyla eylem yapılacak. Geride kalan günlerde kaybolan ve bir türlü kendinden haber alınamayan üniversite öğrencisi gencin cansız vücuduna ulaşıldı. Genç kızın 48 yaşındaki inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi mustafa murat ayhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Antalya'da, gazetecilik bölümü öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'ndan 5 gündür haber alınamıyordu. Cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı.

Genç kızın, iş için mustafa murat ayhan isimli bir kişinin evine gittiği anlaşıldı.

Haytaoğlu en son antalya'da lara bölgesinde görüldü. Türkiye'nin gündemi acı bir olayla sarsıldı. Polis olayla ilgili 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla kavga etti. Cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. 5 gündür aranan azra gülendam haytaoğlu ölü bulundu. Antalya'da 5 gündür kayıp olan azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Bugün saat 19.00'a antalya attalos heykeli önüne çağrı yapılarak, azra gülendam için için. Maalesef kötü haber gelmiş, kendisinin cesedi bir kansız şerefsiz tarafından parçalara bölünerek gömülmüş. Antalya'da, gazetecilik bölümü öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'ndan 5 gündür haber alınamıyordu. Antalya'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki azra gülendam haytaoğlu'nun cesedi bulundu. Antalya'da yaşayan azra gülendam haytaoğlu'dan acı haber geldi. Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi azra gülendam haytaoğlu (26) vahşice öldürülmüş.

Antalya'da kayıp olarak aranan üniversitesi öğrencisi azra gülendam haytaoğlu'nun cansız bedeni ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu azra. Maalesef kötü haber gelmiş, kendisinin cesedi bir kansız şerefsiz tarafından parçalara bölünerek gömülmüş.

Posting Komentar

0 Komentar